ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ APOLO KUONI NORDIC

13-10-2013, ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 14-10-2013
Κε Περιφερειάρχα Νοτίου Αιγαίου, 
Αξιότιμε Κε Dahlquist του Apollo Kuoni Nordic,
Αγαπητέ μας Τάκη Φιλιππόπουλε,
Φίλε Γιώργο Μιχαλάκη, Αγαπητέ Γιώργο Γεωργόπουλε,
Κε χωρικέ αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου,
Πρόεδροι & εκπρόσωποι φορέων & παραγωγικών τάξεων,
Κυρίες & Κύριοι, 
 
Είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση η σημερινή, καθώς έχουμε τη χαρά να τιμήσουμε Αληθινούς Φίλους, και Αξιόπιστους Συνεργάτες, που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα, στην ανάπτυξη  του Ροδιακού Τουρισμού.
Το τιμώμενο πρακτορείο Αpollo Kuoni Nordic, και τα Στελέχη της Ηγεσίας του, που είναι εδώ κοντά μας σήμερα, οι κύριοι Μats Dahlquist και Τάκης Φιλιππόπουλος, αξίζουν πρώτα, και πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ», από καρδιάς. 
Αυτό το λέμε και το εννοούμε πραγματικά. Δεν είναι ένα τυπικό «ευχαριστώ». Είναι  το ευχαριστώ της  αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης, που αισθανόμαστε πραγματικά όλοι οι ξενοδόχοι της Ρόδου,  καθώς το Αpollo Kuoni Nordic δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης», επί σειρά ετών στη Ρόδο, στις σπάνιες ομορφιές της, στους Ξενοδόχους της, στο service που εγκάρδια προσφέρουν οι εργαζόμενοί μας, με την αγκαλιά μας στους Σκανδιναβούς επισκέπτες μας. Στην υποδειγματική φιλοξενία μας.
Αυτή η δυνατή σχέση, που χτίστηκε μέσα στο χρόνο, σεζόν με τη σεζόν, έδωσε και εξακολουθεί να δίνει καρπούς, καθιστώντας τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά συνολικά πρώτη, εκ των κορυφαίων αγορών, για τον τουρισμό στην Ρόδο μας. Αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρονιά, επιβεβαιώθηκε κι εφέτος.
Σήμερα, ειδικά, που ο Ελληνικός Τουρισμός μετράει τους αληθινούς φίλους του, καθώς καλείται να «βάλει πλάτη» στην ανάκαμψη και την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας, έχει ειδική σημασία για μας να επιβεβαιώνεται αυτή η δυνατή, αμοιβαία επικερδής και εποικοδομητική σχέση. Για αυτό και έχω την ακλόνητη πεποίθηση, όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου, πως το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές & σημαντικές επιτυχίες, και για πολλά πολλά χρόνια
Σε ρευστούς καιρούς, σε εποχές αβεβαιότητας, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η παραγωγική συνεργασία, είναι τα δύο χρυσά κλειδιά, που ανοίγουν τις πόρτες, για τα μεγάλα επιτεύγματα που έχουμε ανάγκη όλοι. 
Για αυτό θέλω να τονίσω με έμφαση, πως η σημερινή τιμητική βράβευση, δεν αντανακλά μόνο την ευγνωμοσύνη, για όσα πετύχαμε μαζί μέχρι σήμερα, αλλά είναι ταυτόχρονα και η έκφραση αισιοδοξίας & θετικού πνεύματος, είναι ταυτόχρονα και η έκφραση βεβαιότητας, για όσα μένει να πετύχουμε μαζί, στα χρόνια που έρχονται. 
 
Καλή μας συνέχεια λοιπόν. 
Σας Ευχαριστούμε πραγματικά! With sincere gratitude!  Stort tack!
Πάντα μαζί! Always together! Alltid tillsammans!
Πάντα ψηλά! Always at the top! Hela vägen till toppen!
 
Πάντα με επιτυχίες & διακρίσεις!
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ APOLO KUONI NORDIC
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ