Shtator 2, 2024

Συνάντηση του Προέδρου της ΕΞΡ κ.Γ. Παπαβασιλείου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ.Σ. Βαγιανό

Share:

Σε θετικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ.  Γιάννη Παπαβασιλείου με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ  κ. Σωτήρη Βαγιανό, στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο  Υπεύθυνος περιοχής Ρόδου και Μέλος του Δ.Σ. κ. Π. Κωσταρίδης και η Διευθύντριας της Ένωσης κα Δ. Αναστασιάδη.

 Έγινε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν την υδροδότηση των ξενοδοχείων αλλά και για τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΔΕΥΑΡ, ο οποίος πρόσφατα  εγκρίθηκε από το Δημοτικό συμβούλιο.

Επισημάνθηκε από τον Προέδρο της Ένωσης η ανάγκη άμεσου εκσυγχρονισμού και  τεχνολογικής αναβάθμισης της ΔΕΥΑΡ με την τοποθέτηση ψηφιακών υγρομέτρων και λογισμικού διαχείρισης, καθώς και η ανάπτυξη και η βελτίωση των υποδομών ύδρευσης & αποχέτευσης  για την ορθολογική και βιώσιμή ανάπτυξη του προορισμού.

Η Ένωση ανταποκρινόμενη στο αίτημα της ΔΕΥΑΡ απέστειλε τα επίσημα στοιχεία για τις κλίνες των  ξενοδοχείων της Ρόδου, μελών της Ένωσης και μη, όπως αυτά είναι καταχωρημένα στο αρχείο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του.

Ο κ. Βάγιανος  αποδέχτηκε την πρόσκληση του Προέδρου να παρευρεθεί σε μία επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Print Friendly, PDF & Email
chevron-down @media print { @page { margin: 5mm !important; } } @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; font-size: 0.8em !important; line-height: normal !important; } #printfriendly #pf-title { display: none !important; } #printfriendly #pf-src { display: none !important; } #printfriendly h2{ font-size: 1.4em !important; } #printfriendly h3{ font-size: 1.3em !important; } #printfriendly h4{ font-size: 1.1em !important; } #printfriendly p{ line-height: 1em !important; margin: 2px !important; }