август 22, 2024

Το Eden Roc Resort απέσπασε την υψηλού κύρους Χρυσή Πιστοποίηση Travelife για τη Βιωσιμότητα

Share:

Το Eden Roc Resort, ανακοινώνει με υπερηφάνεια, ότι του απονεμήθηκε η πιστοποίηση Travelife Gold, αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή του να λειτουργεί βιώσιμα και υπεύθυνα στον τουρισμό.

Το Eden Roc Resort είναι εδώ και καιρό αφοσιωμένο στις βιώσιμες πρακτικές, ενσωματώνοντας φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες και κοινωνικά υπεύθυνη διαχείριση σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής του.

Το βραβείο Travelife Gold αποτελεί απόδειξη των συνεχών προσπαθειών τού ξενοδοχείου, όχι μόνο να πληροί αλλά και να υπερβαίνει τα αυστηρά κριτήρια, που καθορίζονται στο πλαίσιο των προτύπων βιωσιμότητας Travelife.

Το Travelife, μια κορυφαία πρωτοβουλία πιστοποίησης, αφιερωμένη στην επίτευξη βιώσιμων πρακτικών στην τουριστική βιομηχανία, απαιτεί από τις επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων που καλύπτουν περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Οι στρατηγικές τού Eden Roc Resort περιλαμβάνουν σημαντικές πρωτοβουλίες όπως:

 Εξοικονόμηση ενέργειας και νερού: Εφαρμογή νέων τεχνολογιών για τη μείωση της κατανάλωσης και την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων.

● Βιώσιμες προμήθειες: Προτεραιότητα σε τοπικούς και ηθικούς προμηθευτές και υποστήριξη πρακτικών δίκαιου εμπορίου.

● Συμμετοχή και υποστήριξη της κοινότητας: Ενεργός συμμετοχή σε έργα της τοπικής κοινότητας και συνεισφορά στην οικονομική βιωσιμότητα.

● Διατήρηση της τοπικής κουλτούρας και κληρονομιάς: Προώθηση και ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και της πολιτιστικής κληρονομιάς στις εμπειρίες των επισκεπτών, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα Dine-out, που παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δειπνούν σε επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις ως μέρος του πακέτου τους.

Καθώς το Eden Roc συνεχίζει να θέτει σημεία αναφοράς στον αειφόρο τουρισμό, καλωσορίζει τους επισκέπτες του, να ζήσουν μια εμπειρία που σέβεται την τοπική κοινότητα και το περιβάλλον.

Print Friendly, PDF & Email
chevron-down @media print { @page { margin: 5mm !important; } } @import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Inter&display=swap'); #printfriendly { font-family: 'Inter', sans-serif !important; font-size: 0.8em !important; line-height: normal !important; } #printfriendly #pf-title { display: none !important; } #printfriendly #pf-src { display: none !important; } #printfriendly h2{ font-size: 1.4em !important; } #printfriendly h3{ font-size: 1.3em !important; } #printfriendly h4{ font-size: 1.1em !important; } #printfriendly p{ line-height: 1em !important; margin: 2px !important; }