ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΙΣ 25/08/2012

25-08-2012

Στις 25 Αυγούστου ημέρα Σάββατο ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης σε συνεργασία με  τη “Start Line” διοργανώνει  Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων με την υποστήριξη:  Περιφέρεια Ρόδου, ΔΟ.ΠΑ.Ρ. , ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. ,  Ένωση Ξενοδόχων και το Casino Rodos.


Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης επαναφέρει τις Δεξιοτεχνίες στο κέντρο της Ρόδου… το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 στη Πλατεία Ελευθερίας στο Δημαρχείου Ρόδου με έναρξη τις 18:00!
Στην ίδια πλατεία, δεκαετίες πρίν δινόταν η εκκίνηση των φημησμένων Ραλλύ Ρόδου που ήταν ξακουστά σε όλη  την Ελλάδα και κατακλυζόταν απο τα πρωτοκλασάτα ονόματα της εποχής και πολλούς μα πάρα πολλόυς θεατές που διψούσαν για το μηχανοκίνητο αθλητισμό!
Στις μέρες μας  και συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Αυγούστου όλη αυτή η αίγλη των παλαιών Ραλλύ αναβιώνει με το καλύτερο τρόπο, δυνατά μοτέρ, καλογυαλισμένα και άξια θαυμασμού αυτοκίνητα σε ελιγμούς απο τους οδηγούς αγωνιζόμενους, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν και να νιώσουν απο κοντά τον ήχο και το καμμένο λάστιχο καθώς και  το συναγωνισμό για την καλύτερη κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες συναγωνισμού με κορυφαία τη Γενική Κατάταξη!
Ο Ροδιακός Σύλλογος  Αυτοκίνησης σας προσκαλεί όλους για άλλη μια αξέχαστη διοργάνωση που θα αφήσει εποχή στα δρώμενα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ρόδου!


Το μότο της διοργάνωσης:
Οδηγείς Αυτοκίνητο;
Έχεις χέρια;
Είσαι ικανός οδηγός;
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ !!!


Προσκεκλημένοι αυτής της εκδήλωσης τρία (3) περιοδικά του χώρου, πανελλήνιας  εμβέλειας !
Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών έχει ορισθεί η Τετάρτη 22 Αυγούστου έως αργά το βράδυ στα τηλέφωνα επικοινωνίας της διοργάνωσης: κ. Τάσο: 69445 38732  &  κ.Νίκο: 69455 84907
Δεν πρέπει να χάσει  κανείς αυτή τη διοργάνωση τόσο ώς θεατής και πόσο μάλλον ώς αγωνιζόμενος!
Σας περιμένουμε όλους !!!  Ραντεβού Σάββατο 25 Αυγούστου στις 18:00  στη Πλατεία Ελευθερίας στο Δημαρχείου Ρόδου!


Φωτογραφικό υλικό απο τη κάμερα του καλού μας φίλου, Φίλιππο Φιλλίπου !!!

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ