ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας 22 08 2014

22-08-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ολοκλήρωση των ελέγχων από πλευράς του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας (Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων – ΚΕΛΠΝΟ, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & Μεικτό κλιμάκιο Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού) που διενεργήθηκαν στην ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου, η οποία βρέθηκε στο προσκήνιο και έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης και αρνητικής προβολής του δημοφιλέστερου ελληνικού προορισμού, ανέδειξε με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση πως το περιστατικό οφείλεται σε γαστρεντερίτιδα ιογενούς μορφής, μεταδιδόμενης από άτομο σε άτομο.

Η Ρόδος ήταν και παραμένει ο τουριστικός προορισμός που σέβεται τον επισκέπτη της, λειτουργεί με επαγγελματισμό και αντιδρά άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά σε οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει το σκοπό για τον οποίο επιλέγεται.

Η Ρόδος των δύο εκατομμυρίων επισκεπτών ανά έτος, παραμένει ένας ασφαλής προορισμός,  μια αξιόπιστη επιλογή και περιμένει τους επόμενους επισκέπτες της για να τους προσφέρει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: φιλοξενία αρίστου επιπέδου, σεβασμό και ασφάλεια. Κανένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό, με την επιστημονική κοινότητα πλέον στο σύνολό της να το επιβεβαιώνει, δεν μπορεί να αμαυρώσει την ιστορία και την πραγματικότητα.

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ