ΕΞΡ Συσκεψη 21 Αυγουστου 2014

21-08-2014

Σχετικά με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας, ιδιαίτερα σε ξένα μέσα ενημέρωσης και αφορά σε πληροφορίες για πιθανό διατροφικό πρόβλημα σε ξενοδοχείο της Ρόδου, και κατόπιν σύσκεψης η οποία συνεκλήθη από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, με την παρουσία του Γενικού Γραματέα του ΕΟΤ, σας ενημερώνουμε για τα εξής.

1)   Το περιστατικό συνδέεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, με έξαρση κρουσμάτων ιογενούς γαστρεντερίτιδας, ήπιας συμπτωματολογίας (διάρκειας περίπου 24 ωρών) με μετάδοση από άτομο σε άτομο. Τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν απο το ΚΕΕΛΠΝΟ αύριο. Παράλληλα, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων του μικτού κλιμακίου της Διεύθυνσης Υγιεινής Δωδεκανήσου και της περιφερειακής Υπηρεσίας του ΕΟΤ Δωδεκανήσου .

2)   Στις 3 ιατρικές μονάδες της περιοχής, δηλαδή στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρόδου (ΕΣΥ), την ιδιωτική κλινική EUROMEDICA καθώς και στο κέντρο υγείας Αρχαγγέλου, τις επίμαχες μέρες εμφανίστηκαν συνολικά δύο περιπτώσεις τουριστών για προληπτικό έλεγχο. Και οι δύο εκρίθησαν μή ανησυχητικές.

3)   Η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που αποτελεί εξέχον μέλος ομίλου ξενοδοχείων, με 37 χρόνια επιτυχημένη και διαπρεπή τουριστική παρουσία στη Ρόδο, διαθέτει σύγχρονα συστήματα ISO και HACCP, και ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα (εβδομαδιαία) από πιστοποιηένα εργαστήρια για την ποιότητα του νερού όσο και για την επεξεργασία τροφίμων.

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ