Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου....

08-07-2014

Μετά την διαπιστωμένη και αναδεδειγμένη και από τον Δήμου Ρόδου και τις υπηρεσίες του, ορθή και εύρυθμη λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, έργο που συγχρηματοδοτείται με σημαντικούς πόρους από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, η Διοίκηση της ΕΞΡ επιθυμεί να δηλώσει τα εξής:

«Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου. Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι η συνεργασία αυτή φέρνει αποτελέσματα θετικά για τον προορισμό, την πατρίδα μας Ρόδο. Η εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών μας είναι ένας στόχος κοινός και ιερός. Η συνεργασία μας σε αυτά που μας ενώνουν είναι μονόδρομος και οποτεδήποτε την επιτυγχάνουμε, διαπιστωμένα έρχονται και θετικά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, όπως και κάθε άλλη δράση που υπηρετεί τον τόπο μας, την οικονομία του και εν τέλει τους ίδιους τους ανθρώπους του.»

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 

07-12-2015

Πρόσκληση ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ξ.Ρ., 09η Δεκεμβρίου 2015

 

08-01-2015

Ανακοινωση Αντωνη B. Καμπουρακη, Προεδρου της Ενωσης Ξενοδοχων Ροδου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, ο τουρισμός έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Πέτυχε θετικά αποτελέσματα που άλλαξαν το κλίμα και την ψυχολογία, ώστε ως χώρα να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις και να βγούμε νικητές. 
 
 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ