Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου....

08-07-2014

Μετά την διαπιστωμένη και αναδεδειγμένη και από τον Δήμου Ρόδου και τις υπηρεσίες του, ορθή και εύρυθμη λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, έργο που συγχρηματοδοτείται με σημαντικούς πόρους από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, η Διοίκηση της ΕΞΡ επιθυμεί να δηλώσει τα εξής:

«Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου. Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι η συνεργασία αυτή φέρνει αποτελέσματα θετικά για τον προορισμό, την πατρίδα μας Ρόδο. Η εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών μας είναι ένας στόχος κοινός και ιερός. Η συνεργασία μας σε αυτά που μας ενώνουν είναι μονόδρομος και οποτεδήποτε την επιτυγχάνουμε, διαπιστωμένα έρχονται και θετικά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου, όπως και κάθε άλλη δράση που υπηρετεί τον τόπο μας, την οικονομία του και εν τέλει τους ίδιους τους ανθρώπους του.»

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ