Σαμαράς-Παπούλιας στη Ρόδο για τoν πρόεδρο της Κίνας

08-07-2014

Μετά τον πρωθυπουργό της Κίνας που επισκέφθηκε την Ελλάδα, σε ελληνικό έδαφος αναμένεται την Κυριακή και ο πρόεδρος της Κίνας και ουσιαστικός ηγέτης της πανίσχυρης χώρας. Ο κ. Σι Ζινπίνγκ αναμένεται στη Ρόδο το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα παραμείνει στο νησί των Ιπποτών για περίπου 48 ώρες.

Τον κ. Σι θα υποδεχθούν στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Το μεσημέρι της Κυριακής ο κ. Παπούλιας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του κ. Σι σε εστιατόριο της πόλης της Ρόδου το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό για λόγους ασφαλείας.

Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη του προέδρου της Κίνας στη Ρόδο χαρακτηρίζεται ιδιωτική, προβλέπεται κατ” ιδίαν συνάντηση του κ. Σι με τον κ. Παπούλια αλλά και ξεχωριστές συνομιλίες του υψηλού επισκέπτη από την Κίνα με τον πρωθυπουργό. Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες οι συζητήσεις της ελληνικής πλευράς με τον Κινέζο πρόεδρο θα επικεντρωθούν σε θέματα διμερούς συνεργασίας και θα συνεχιστούν οι συνομιλίες για την προσέλκυση κινεζικών επενδύσεων.

 

Δημοσιεύθηκε http://www.karfitsa.gr/2014/07/08/samaras-papoylias-sti-rodo-gia-ton-proe/

Σαμαράς-Παπούλιας στη Ρόδο για τoν πρόεδρο της Κίνας
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ