ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ APOLLO KUONI NORDIC

14-10-2013, ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 14-10-2013

Πραγματοποιήθηκε στις 14/10/13, η εκδήλωση για την τιμητική βράβευση του Σκανδιναβικού Τουριστικού Οργανισμού Apollo Kuoni Nordic από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, για την πολυετή συνεισφορά του στο έργο της ανάπτυξης του τουρισμού στα νησιά μας. 
Τιμήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον πρόεδρο ΕΞΡ Αντώνη Καμπουράκη οι: Τάκης Φιλιππόπουλος Γενικός Διευθυντής Παραγωγής και Πωλήσεων, Mats Dahlquist, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Γιώργος Μιχαλάκης, τουριστικός πράκτορας και αντιπροσώπος της Apollo Kuoni στη Ρόδο, Γιώργος Γεωργόπουλος, Γενικός Πράκτορας Ελλάδος του Οργανισμού, η Διευθύντρια του Γραφείου Σουηδίας Νίνα Χόρνιγουαλ, η Υπεύθυνη Συμβολαίων με την Ελλάδα Καταρίνα Όλσον και η Υπεύθυνη Μάνατζμεντ Χέντβικ Μόσιαλ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αναφέρθηκε στη στενή σχέση της Ένωσης με την Apollo Kuoni Nordic η οποία έχει δοκιμαστεί από τον χρόνο και την ύφεση, ωστόσο διατηρεί σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και παραμένει ανταποδοτική τόσο για τον ξενοδοχειακό κλάδο του νησιού, όσο και για τον Τουριστικό Οργανισμό και τους πελάτες του. Όπως ανέφερε «Για ακόμη μία χρονιά θα έχουμε πάνω από 350.000 Σκανδιναβούς στο νησί μας».

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ APOLLO KUONI NORDIC
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ