ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,
ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΔΞΡ

18-01-2013

Χαιρετισμός του προέδρου της Ένωσης Ξεν/χων Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου και τιμητική αναφορά στους διατελέσαντες προέδρους της ΕΞΡ και την προσφορά τους στον τουρισμό του τόπου. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον ΣΔΞΡ, οι ιστορικοί πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ.κ. Βασίλης Μηναίδης, Μανώλης Καστελοριζιός και Αναστάσιος Μαραβέλιας. 

Το πλήρες κείμενο:


Στην αφετηρία μιας καινούργιας χρονιάς, θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη και εκπληρωμένες προσδοκίες, για τον καθένα. 
Δυσκολίες πάντα υπήρχαν, και πάντα θα υπάρχουν. To αληθινά σημαντικό είναι η αποφασιστικότητά μας, να προχωράμε μπροστά. Με περισσότερη ευγενική άμιλλα και λιγότερο φθόνο, που δυστυχώς χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες, και δηλητηριάζει την ψυχή μας. 


Για αυτό και θεωρώ, πως η πρωτοβουλία της αποψινής βράβευσης, αναδεικνύει ακριβώς αυτό το μήνυμα. Πρέπει να μάθουμε να τιμάμε και να αναγνωρίζουμε. 
Όπως το καταλαβαίνω εγώ, απόψε τιμάται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. Kαι είμαστε όλοι πραγματικά πολύ περήφανοι, για αυτό. Τιμάται γιατί της αξίζει. Kαι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η αξία, που έχει προσφέρει στον τόπο μας, στην ιστορική διαδρομή της, από τον Σεπτέμβριο του 1949, που ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα. 
Για αυτό και είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε, όλους αυτούς που πρόσφεραν τον καλύτερο εαυτό τους, στη θέση του Προέδρου της ΕΞΡ, είτε βρίσκονται στη ζωή είτε όχι. 
Να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τον ΑΝΤΩΝΙΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ, τον ΣΑΒΒΑ ΒΡΟΥΧΟ, τον ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΣΟΛΟΥΝΙΑ, τον ΤΑΣΟ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ, τον ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΙΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝΑΪΔΗ. 
Όλοι οι Πρόεδροι της ΕΞΡ, μαζί με τα Διοικητικά τους συμβούλια, αλλά πάνω απ’ όλα, μαζί με τον «άγνωστο ξενοδόχο», δημιούργησαν το τουριστικό θαύμα της Ρόδου, το οποίο μας τρέφει όλους, μέχρι σήμερα. 


Για αυτό είναι μια ξεχωριστή τιμή για την Ένωσή μας, οι συνεργάτες μας, οι άνθρωποι που εργάζονται στη Διεύθυνση των ξενοδοχείων μας, να βραβεύουν απόψε τον Τάσο Μαραβέλια, μαχητικό κι ακούραστο, στον οποίο χρωστάμε την αγορά του οικοπέδου, στο οποίο ανεγέρθηκαν τα γραφεία της Ένωσής μας. Aπό τον επόμενο Πρόεδρο, που βραβεύεται σήμερα, τον Μανώλη Καστελλοριζιό, τον οποίο έχασε η Κάρπαθος, αλλά κέρδισε η Ρόδος. Και οι ξενοδόχοι της, τους οποίους επάξια εκπροσώπησε. Κι έρχομαι στον Βασίλη τον Μηναΐδη, του οποίου η πολύχρονη προσφορά, στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου, είναι κοινός τόπος, στη συνείδηση όλων μας. 


Αντλούμε από το παράδειγμά τους, και παίρνουμε τη σκυτάλη από τα χέρια τους. Τιμούμε το παρελθόν, όπως του αξίζει, έχοντας τα μάτια στραμμένα στο σήμερα και στο αύριο. Στις μικρές και μεγάλες μάχες, που πρέπει να δώσουμε, για να διαφυλάξουμε και να διευρύνουμε τις κατακτήσεις μας, για να είναι πάντα η Ρόδος στην πρωτοπορία του ελληνικού τουρισμού. 


Σας ευχαριστώ…. 
Και τους Προέδρους μας, και όλους σας. 
Και πάλι, Καλή Χρονιά σε όλους.
Με την βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλύτερα. 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,<BR> ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΔΞΡ
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ