ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,
ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

11-12-2012, ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 14-12-2012

Εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης για τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, οργανώνεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου.
Διοργανωτές:  Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Ρόδου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Δωδεκανησιακή Μέλισσα, Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου, Σύλλογος Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, Ιερά Μητρόπολις Ρόδου.

Σκοπός Κοινωνικός: Με το σύνολο των εσόδων, θα αγοράσουμε και θα προσφέρουμε αναλώσιμο υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Παράλληλα θα ενισχύσουμε τους άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές μέσω της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, του Ιδρύματος Υποτροφιών Δήμου Ρόδου και θα καλύψουμε επί πλέον ανάγκες.

Περιγραφή: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τοποθετήσεις σύντομες για την κοινωνική αλληλεγγύη, θέσεις και αξίες με ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες. Πλαισιώνεται από παιδικά σχήματα - σχολεία Αρχαγγέλου, τη χορωδία 10' (ΔΕΚΑ ΜΕ ... ΤΟΝΟ). Ειδικά για την εκδήλωση έχει μελοποιηθεί το ποίημα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» του Κωστή Παλαμά από τον Αντώνη Κιζούλη, θα το τραγουδήσει η Μαρία Μανιώτη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που θέλει να προσφέρει στο σκοπό αυτό συμμετέχοντας σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με χαρακτήρα κατάνυξης, ταυτόχρονα εορταστική, με ομιλίες για την κοινωνική αλληλεγγύη, που θα προσφέρουν ανάταση ψυχής, γαλήνη και δύναμη για τη συνέχεια. Το κόστος συμμετοχής είναι 7€ κατ’ άτομο.


 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ<br> ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,<br> ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ