ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

27-09-2012, ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 25-09-2012 - 16-10-2012

Εορτασμός Ημέρας Τουρισμού διαρκείας .... σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στη Ρόδο για να δώσει ένα θερμό καλωσόρισμα μέσα από πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις ανοιχτές σε όλους τους επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί.
Με το σύνθημα «η Ρόδος δημιουργεί μια παγκόσμια αίσθηση, αναπτύσσει  διαπολιτισμικό διάλογο και τιμά με σεβασμό τους φίλους του νησιού!», οι τοπικοί φορείς, Δήμος, Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου εόρτασαν με τον πιο φιλόξενο και δημιουργικό τρόπο από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου 2012.

  • Την 27η  Σεπτεμβρίου, το καλωσόρισμα των νέων αφίξεων έγινε στο λιμάνι στους επιβάτες κρουαζιεροπλοίων και στο αεροδρόμιο στις αφίξεις charter  με το παραδοσιακό μελεκούνι, δώρα και μουσική.
  • Εκδηλώσεις με βραβεύσεις πιστών φίλων του νησιού και πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραδοσιακά συγκροτήματα και γλέντι με κεράσματα πραγματοποιήθηκαν στη Λίνδο, τα Κοσκινού, το Φαληράκι, τον Θεολόγο.
  • Εκθέσεις ζωγραφικής από την Ειρήνη Βαζούκου, τον Σταύρο Κίκα, Αναστάση Πασχάλη, γλυπτικής από τον Κώστα Νεοφύτου, φωτογραφίας από το Μεσαιωνικό φεστιβάλ.
  • Μια νύχτα με Πανσέλληνο στον Πύργο του Naillac
  • Μουσική με συναυλία από την Ίρις Μαυράκη & την ορχήστρα δωματίου Μαρμαρίς, το συγκρότημα escape.
  • Το 13ο φεστιβάλ Ημέρες Μουσικής με ρεσιτάλ πιάνου, τραγουδιού, τριο με φωνή και την Εθνική Λυρική Σκηνή με την Όπερα της Βαλίτσας και το έργο ΜΠΟΕΜ, στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.
  • Οι Ανοιχτές Πόρτες που ανέδειξαν κλειστούς αρχαιολογικούς, πολιτιστικούς χώρους στην Μεσαιωνική Πόλη και
  • Η κορυφαία εκδήλωση με τη συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

Όλες οι εκδηλώσεις ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και προσέλκυσαν χιλιάδες κόσμου, ξένων και ντόπιων που ενθουσιάστηκαν από την ποιότητα, τους χώρους, τα θέματα και τη φιλοξενία.

Με τιμή,

Αντα Καραγιάννη
Αντιπρόεδρος ΕΞΡ
 

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ