ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣ

30-09-2012, ΗΜ/ΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 29-09-2012

Εισαγωγή κειμένου και φωτογραφικού υλικού.Μεγαλειώδης η συναυλία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας μεσοφώνου, Αλεξάνδρας Γκράβας, το Σάββατο το βράδυ στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Αθρόα η προσέλευση του κόσμου που πλημμύρισε το χώρο και συμμετείχε ενεργά σε μια μουσική τελετή κάτω από το φως του φεγγαριού.

Θεωρείται δικαίως η καλύτερη εκδήλωση του καλοκαιριού με διοργανωτές το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου και τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Στα πλαίσια της Ημέρας Τουρισμού, ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ μίλησε στους επισκέπτες και τους ντόπιους μέσα από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Μετέφερε  αισθήματα φιλίας και μέσα από το χάρισμα της Αλεξάνδρας Γκράβας να μετατρέπει το ρεσιτάλ σε εμπειρία για την Ελλάδα, τη μουσική, τους τόπους, τους ανθρώπους, κλείδωσε μια αξέχαστη ανάμνηση από τη βραδιά στους φίλους επισκέπτες της Ρόδου.

Οι ελληνικές ρίζες της Αλεξάνδρας, την κάνουν πολύτιμη πρέσβειρα που κερδίζει την εκτίμηση και συμπαράσταση για τη χώρα μας μέσα από την καθαρότητα του βλέματος και της φωνής της.

Η μαγευτική «Αθανασία» του Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους του Νίκου Γκάτσου, ήταν και το εναρκτήριο τραγούδι της συναυλίας, το οποίο έδωσε και τον τόνο της συγκίνησης που θα συνόδευε και όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του προγράμματος. Η «Όμορφη Πόλη», «το φεγγάρι είναι κόκκινο», «μην τον ρωτάς τον ουρανό», «άσμα ασμάτων», «Τα παιδιά του Πειραιά» και τόσα άλλα τραγούδια, όλα ερμηνευμένα με μία μοναδική ευαισθησία και βάθος, αλλά και με μία τεχνική η οποία διακρίνει τους πολύ μεγάλους καλλιτέχνες τους είδους αυτού.

Οι καταξιωμένοι Ρόδιοι καλλιτέχνες που την συνόδευαν, απέδειξαν ότι η Ρόδος διαθέτει μουσικό δυναμικό ικανό να ανοίξει τα φτερά του σε διεθνές επίπεδο. Το Rhodian Enseble, το οποίο αποτελείται από τους Κυριάκο Κωνσταντάκη (ακκορντεόν), Νεκτάριο Κωνσταντάκη (βιολί), Εμίλ Πολιμένοφ (κιθάρα), Άντζελα Σπανού (πιάνο) και Βασίλη Ζαχαρίου (μπάσο) (ΡΡ).

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣ
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ