ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

23-08-2012

 

Ρόδος, Τρίτη 14η Αυγούστου 2012
 
Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού ΠΡΟΤΟΥΡ, 
ευχαριστούν θερμά τον Παναγιώτη Χατζημανέττα (GreenShow, Εμπορία Φυτών & Αρχιτεκτονική Κατασκευής Κήπων), ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας, για την κατασκευή και διακόσμηση του μεγάλου παρτεριού, έξω από τον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας». Η προσφορά του και ο επαγγελματισμός του υπερέβαλαν σε κόπο, ποιότητα και αισθητική. Ο χώρος των 300 τ.μ., έγινε τώρα μια όαση πρασίνου και δροσιάς, με φυτά, λιμνούλα, ειδικό φωτισμό και γενικότερα με αρχιτεκτονική εξωτερικού χώρου, που φρονούμε ότι προσφέρει επαρκή πρώτη εικόνα της Ρόδου, στις αφήξεις του αεροδρομίου μας.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και κυρίως την Αερολιμενάρχη κα. Ξανθή Κριτσινέλια και τους συνεργάτες της, για τη θετική έγκρισή τους, στην ανάγκη της Ρόδου να υποδέχεται τους επισκέπτες της, με ένα ζεστό νοικοκυρεμένο καλωσόρισμα. Και για την άοκνη συνδρομή τους στην ολοκλήρωση του έργου.
Εμείς το παραδίδουμε με χαρά στη διοίκηση του αεροδρομίου μας, ελπίζοντας ότι η κίνηση αυτή προσφοράς, σε καιρούς δύσκολους και απαιτητικούς, θα βρει και άλλους μιμητές. 
 
 
Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου                            
 
Οργανισμός Προώθησης 
  Ροδιακού Τουρισμού
 
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ