ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

23-08-2012

 

Ρόδος, Τρίτη 14η Αυγούστου 2012
 
Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού ΠΡΟΤΟΥΡ, 
ευχαριστούν θερμά τον Παναγιώτη Χατζημανέττα (GreenShow, Εμπορία Φυτών & Αρχιτεκτονική Κατασκευής Κήπων), ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας, για την κατασκευή και διακόσμηση του μεγάλου παρτεριού, έξω από τον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας». Η προσφορά του και ο επαγγελματισμός του υπερέβαλαν σε κόπο, ποιότητα και αισθητική. Ο χώρος των 300 τ.μ., έγινε τώρα μια όαση πρασίνου και δροσιάς, με φυτά, λιμνούλα, ειδικό φωτισμό και γενικότερα με αρχιτεκτονική εξωτερικού χώρου, που φρονούμε ότι προσφέρει επαρκή πρώτη εικόνα της Ρόδου, στις αφήξεις του αεροδρομίου μας.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και κυρίως την Αερολιμενάρχη κα. Ξανθή Κριτσινέλια και τους συνεργάτες της, για τη θετική έγκρισή τους, στην ανάγκη της Ρόδου να υποδέχεται τους επισκέπτες της, με ένα ζεστό νοικοκυρεμένο καλωσόρισμα. Και για την άοκνη συνδρομή τους στην ολοκλήρωση του έργου.
Εμείς το παραδίδουμε με χαρά στη διοίκηση του αεροδρομίου μας, ελπίζοντας ότι η κίνηση αυτή προσφοράς, σε καιρούς δύσκολους και απαιτητικούς, θα βρει και άλλους μιμητές. 
 
 
Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου                            
 
Οργανισμός Προώθησης 
  Ροδιακού Τουρισμού
 
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 

07-12-2015

Πρόσκληση ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Ξ.Ρ., 09η Δεκεμβρίου 2015

 

08-01-2015

Ανακοινωση Αντωνη B. Καμπουρακη, Προεδρου της Ενωσης Ξενοδοχων Ροδου

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, ο τουρισμός έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Πέτυχε θετικά αποτελέσματα που άλλαξαν το κλίμα και την ψυχολογία, ώστε ως χώρα να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις και να βγούμε νικητές. 
 
 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ