Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον πρόεδρο των Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

17-09-2019

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου δια των εκπροσώπων της κ.κ. Μανώλη Γ. Μαρκόπουλο – Πρόεδρο, Παναγιώτη Ιωαννίδη – Αντιπρόεδρο, Κώστα Καλλιουδάκη – Ταμία, Γιάννη Χατζή & Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη – Μέλη του Δ.Σ., υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Κο Γιώργο Ματσίγκο.

Ο Πρόεδρος της ΕΞΡ υπογράμμισε:

«Με πολλή δουλειά και συνεργατικό πνεύμα μεταξύ των δύο φορέων, πιστεύουμε σε μια έξυπνη και ποιοτική τουριστική ανάπτυξη, στην ποιότητα που εγγυώνται οι αναβαθμισμένες υποδομές και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην ενίσχυση της εικόνας της Ρόδου και στη βελτίωση της προβολής του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από δράσεις και σεμινάρια που θα προγραμματιστούν άμεσα για τον ερχόμενο χειμώνα και που ευελπιστούμε στην μέγιστη συμμετοχή των στελεχών των Ξενοδοχείων μας».

Συζητήθηκαν περεταίρω θέματα που αφορούν στην τουριστική κίνηση καθώς και τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα και μέγιστης αξιοποίησης της ανακύκλωσης.

Στη συνέχεια της ημέρας ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν την Διευθύντρια των σχολών ΑΝΚΟ σε Ρόδο και Κω, Κα Στεργία Εψίμου και συζήτησαν γενικά θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και πώς μπορεί να προσαρμοστούν ακόμη περισσότερο τα προγράμματα της ΑΝΚΟ στις ανάγκες της αγοράς.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι ο μεγαλύτερος εργοδοτικός φορέας της Ρόδου και η δεύτερη μεγαλύτερη Ένωση Ξενοδόχων της χώρας. Προσδοκά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του επισκέπτη.

Πηγή: ροδιακή

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον πρόεδρο των Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

09-10-2019

Παράταση στη ρύθμιση οφειλών Τέλους Παρεπιδημούντων & παράταση προθεσμίας κατάθεσης αίτησης δήλωσης Ακινήτων

Σας ενημερώνουμε πως λάβαμε ενημερώσεις από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Ρόδου...

 

04-09-2019

Αλλαγή στο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Συνεδρίασαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με κύριο θέμα την εκλογή νέου Προέδρου λόγω της παραίτησης του νυν Δημάρχου Κου Αντώνη Β. Καμπουράκη.

 

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ