O Μανώλης Μαρκόπουλος αναδείχθηκε ομόφωνα πριν λίγο νέος πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου

05-09-2019

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου στην ένωση ξενοδόχων Ρόδου μετά την παραίτηση του Αντώνη Καμπουράκη ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Ρόδου.

Τα μέλη του δ.σ. της ΕΞΡ συνήλθαν σήμερα σε συνεδρίαση και εξέλεξαν ομόφωνα το νέο πρόεδρο που θα αναλάβει τα ηνία στη διοίκησή της. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα Μανώλη Μαρκόπουλο, που είναι και ο νεότερος σε ηλικία πρόεδρος στην ιστορία της ένωσης, μόλις 34 ετών.

Προέρχεται από οικογένεια με μακρά πορεία και ιστορία στον τουρισμό, που διαθέτει τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στη περιοχή των Κολυμπίων οι οποίες αριθμούν συνολικά περίπου 400 κλίνες, και εργάζεται στον Τουρισμό από πολύ μικρή ηλικία.

Εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Καμπουράκη, καταλαμβάνοντας τη θέση του υπεύθυνου Έρευνας και τεχνολογικών εφαρμογών, ενώ επανεξελέγη στο δ.σ. το 2014 (Ταμίας) και το 2017 (Γενικός Γραμματέας)

Το 2016 αναγορεύτηκε Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Τσεχίας στο Νότιο Αιγαίο. Μάλιστα τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του επίτιμου προξενείου της Τσεχίας στη Ρόδο, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της χώρας Milos Zeman, με αφορμή την επίσκεψή του τότε στο νησί μας.

Toν Ιούλιο του 2015, τις κρίσιμες εκείνες μέρες του δημοψηφίσματος  η παρέμβασή του στην εκπομπή Online του Mega είχε συγκλονίσει τους παρευρισκόμενους πολιτικούς όλων των κομμάτων, εντυπωσιάζοντας τους παρουσιαστές ενώ το σποτάκι της έγινε viral με πάνω από 3 εκατομμύρια χτυπήματα.

Ο Μανώλης Μαρκόπουλος είναι Απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει βραβευθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για εργασία του σχετικά με την Επιχειρηματικότητα, υπήρξε Υπότροφος του ΙΚΥ, βραβεύτηκε με έπαινο αριστείας για τις σπουδές και έρευνες του του από το Ο.Π.Α., επελέγει από την Commission ως Μέντορας Επιχειρηματικότητας, έχει παρουσιάσει εργασίες και άρθρα σε πολλά συνέδρια και υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Πάντα ξεχώριζε σε όποιο τομέα ασχολήθηκε μέχρι σήμερα, δρώντας ταυτόχρονα σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Πηγή: rodiaki,gr

O Μανώλης Μαρκόπουλος αναδείχθηκε ομόφωνα πριν λίγο νέος πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ρόδου
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

18-01-2020

Ανακοίνωση για την απώλεια του πρ. Προέδρου της ΕΞΡ Νώντα Σουλούνια

 

10-01-2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 

09-10-2019

Παράταση στη ρύθμιση οφειλών Τέλους Παρεπιδημούντων & παράταση προθεσμίας κατάθεσης αίτησης δήλωσης Ακινήτων

Σας ενημερώνουμε πως λάβαμε ενημερώσεις από το Τμήμα Προσόδων του Δήμου Ρόδου...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ