ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

10-08-2012

Ρόδος, 10η Αυγούστου 2012

Ο Βρετανός Πρέσβης κ. Ντέϊβιντ Λάντσμαν (David Landsman), συνοδευόμενος από την Πρόξενο κ. Μπέβερλι Λιούις (Beverly Lewis), επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Άρη Σουλούνια, κ. Άντα Καραγιάννη, κ. Στέργο Φώκιαλη, κ. Γιώργο Τσέλιο καθώς και τον Διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπη Παλογιαννίδη.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις αφίξεις και διαμονή των Βρετανών τουριστών στην Ρόδο και ο Πρέσβης εξέφρασε την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του στον Ροδιακό Τουρισμό. Επεσήμανε επίσης την ικανοποίησή του για την ποιότητα των ξενοδοχειακών υποδομών του νησιού μας, και για το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αύξηση του 3% των αφίξεων από τη Βρετανία που παρατηρείται σε σχέση με το 2011 και ευχήθηκε για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας βλέποντας αισιόδοξα την όλη κατάσταση.


Ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον κ. Πρέσβη για τη συνάντηση αυτή, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις διακοπές του στο νησί μας.   

ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ