Πρόσκληση στην παρουσίαση τσεχικών εταιρειών «HORECA-Rhodos 2015»

17-10-2015

Η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Τσεχικό Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών «Czech Trade», την  Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνουν την πρώτη παρουσίαση τσεχικών εταιρειών «HORECA-Rhodos 2015».

 
 
 

O Γ. Δρακόπουλος διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού στον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ

08-10-2015

Tα πρώτα θετικά βήματα για την πλήρη αναδιάρθρωση του Οργανισμού Προώθησης του Ροδιακού Τουρισμού-Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ έγιναν από την διοίκηση του Οργανισμού, που επιδιώκει σε ένα οικονομικά ασταθές περιβάλλον και με τα προβλήματα στο τουριστικό προϊόν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, να εκσυγχρονιστεί ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.

 

Γ. Παπαβασιλείου: «Υπάρχουν θέματα υποδομών και ρευστότητας στις επιχειρήσεις»

20-07-2014

“Εξελίσσεται πολύ καλά η φετινή τουριστική σεζόν. Υπάρχουν όμως και πολλά προβλήματα. Αντιμετωπίζουμε ζητήματα με τη ρωσική τουριστική αγορά. Υπάρχουν θέματα υποδομών και ρευστότητας στις επιχειρήσεις. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να κλείσει η τουριστική περίοδος με θετικό πρόσημο”.

 

Ποιο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου-Πρόεδρος παραμένει ο Αντώνης Καμπουράκης

17-07-2014

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Ρόδου. Όπως ήταν αναμενόμενο πρόεδρος αναδείχθηκε ο Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος παίρνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία που έχει χαράξει την τελευταία τριετία. Επίσης αναδείχθηκαν τρεις αντιπρόεδροι και συγκεκριμένα οι Γιώργος Τσέλιος, Κώστας Μηνέττος και Γιάννης Παπαβασιλείου.

 

"Κοινωνική ευθύνη είναι να υπηρετούμε το Εμείς" - Γράφει ο Αντώνης B. Καμπουράκης, Προέδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

09-07-2014

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, ο τουρισμός έκανε το πατριωτικό του καθήκον. Πέτυχε θετικά αποτελέσματα που άλλαξαν το κλίμα και την ψυχολογία, ώστε ως χώρα να μπορέσουμε να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις και να βγούμε νικητές.

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Αντώνη Καμπουράκη κρατά ανοιχτά τα Γραφεία Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου

08-07-2014

Για ακόμη μια φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως αυτή εκφράζεται στο πρόσωπο του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, έρχεται να καλύψει τα πολλά και σημαντικά  ελλείμματα της δημόσιας διοίκησης και εν προκειμένω του Δήμου Ρόδου, προσλαμβάνοντας και μισθοδοτώντας τους υπαλλήλους των γραφείων πληροφοριών του νησιού.  

 

Σαμαράς-Παπούλιας στη Ρόδο για τoν πρόεδρο της Κίνας

08-07-2014

Μετά τον πρωθυπουργό της Κίνας που επισκέφθηκε την Ελλάδα, σε ελληνικό έδαφος αναμένεται την Κυριακή και ο πρόεδρος της Κίνας και ουσιαστικός ηγέτης της πανίσχυρης χώρας. Ο κ. Σι Ζινπίνγκ αναμένεται στη Ρόδο το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα παραμείνει στο νησί των Ιπποτών για περίπου 48 ώρες.

 

Βραβεύτηκαν τα υπέροχα ξενοδοχεία μας

10-05-2014

Μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση των βραβείων Blue Award που διοργανώνει ο τουριστικός οργανισμός Tui Nordic πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Rodos Palace” όπου βραβεύθηκαν ξενοδοχεία σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών τους.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ APOLLO KUONI NORDIC

14-10-2013

Πραγματοποιήθηκε στις 14/10/13, η εκδήλωση για την τιμητική βράβευση του Σκανδιναβικού Τουριστικού Οργανισμού Apollo Kuoni Nordic από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, για την πολυετή συνεισφορά του στο έργο της ανάπτυξης του τουρισμού στα νησιά μας. 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ APOLO KUONI NORDIC

13-10-2013

Είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση η σημερινή, καθώς έχουμε τη χαρά να τιμήσουμε Αληθινούς Φίλους, και Αξιόπιστους Συνεργάτες, που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα, στην ανάπτυξη  του Ροδιακού Τουρισμού.
Το τιμώμενο πρακτορείο Αpollo Kuoni Nordic, και τα Στελέχη της Ηγεσίας του, που είναι εδώ κοντά μας σήμερα, οι κύριοι Μats Dahlquist και Τάκης Φιλιππόπουλος, αξίζουν πρώτα, και πάνω απ’ όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ», από καρδιάς. 
 
 
1 2 3 4 >
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ