Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου....

08-07-2014

Με χαρά στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε την λειτουργία των Γραφείων Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου. Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά διαπιστώνουμε ότι η συνεργασία αυτή φέρνει αποτελέσματα θετικά για τον προορισμό, την πατρίδα μας Ρόδο. 

 

ΔΤ Γενικη Συνελευση ΕΞΡ 2013

15-07-2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΞΡ:

« Η  ενότητα, είναι το DNA της επιτυχίας»

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΞΡ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ,
ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΔΞΡ

18-01-2013

Χαιρετισμός του προέδρου της Ένωσης Ξεν/χων Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Διευθυντών Ξεν/χείων Ρόδου και τιμητική αναφορά στους διατελέσαντες προέδρους της ΕΞΡ και την προσφορά τους στον τουρισμό του τόπου. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον ΣΔΞΡ, οι ιστορικοί πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ.κ. Βασίλης Μηναίδης, Μανώλης Καστελοριζιός και Αναστάσιος Μαραβέλιας. 

 

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΑΒΑΣ

30-09-2012

Μεγαλειώδης η συναυλία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας μεσοφώνου, Αλεξάνδρας Γκράβας, το Σάββατο το βράδυ στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Αθρόα η προσέλευση του κόσμου που πλημμύρισε το χώρο και συμμετείχε ενεργά σε μια μουσική τελετή κάτω από το φως του φεγγαριού.

 

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

27-09-2012

Εορτασμός Ημέρας Τουρισμού διαρκείας .... σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στη Ρόδο για να δώσει ένα θερμό καλωσόρισμα μέσα από πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις ανοιχτές σε όλους τους επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί.
 

 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΙΣ 25/08/2012

25-08-2012

Στις 25 Αυγούστου ημέρα Σάββατο ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης σε συνεργασία με  τη “Start Line” διοργανώνει  Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων με την υποστήριξη:  Περιφέρεια Ρόδου, ΔΟ.ΠΑ.Ρ. , ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. ,  Ένωση Ξενοδόχων και το Casino Rodos.

 

ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

23-08-2012

Ρόδος, Τρίτη 14η Αυγούστου 2012

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού ΠΡΟΤΟΥΡ, 
ευχαριστούν θερμά τον Παναγιώτη Χατζημανέττα (GreenShow, Εμπορία Φυτών & Αρχιτεκτονική Κατασκευής Κήπων), ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά μας, για την κατασκευή και διακόσμηση του μεγάλου παρτεριού, έξω από τον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας».
 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

10-08-2012

Ρόδος, 10η Αυγούστου 2012

Ο Βρετανός Πρέσβης κ. Ντέϊβιντ Λάντσμαν (David Landsman), συνοδευόμενος από την Πρόξενο κ. Μπέβερλι Λιούις (Beverly Lewis), επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου...

 

blue bird-ΕΒΕΔ

14-06-2012

blue bird-ΕΒΕΔ

 
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΡΟΝΟΠΛΑΝΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

04-10-2018

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδος, 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 Μεταξύ των ομιλητών θα είναι εκπρόσωποι σημαντικών γραφείων με παγκόσμια δράση στον χώρο του Τουρισμού...

 

16-10-2017

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

 

31-08-2016

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου για το θάνατο του Κώστα Μήτση

Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης...

 
TESTIMONIALS

ΡΟΔΟΣ. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

Το ωραιότερο νησί του κόσμου

Γιώργος Ζεμπίλης
 
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ